[ jwhuisman.nl ]

Jan-Willem Huisman

Connect met mij via LinkedIn

Bekijk mijn Facebook profiel

Volg mij via Twitter

Stuur een persoonlijke e-mail

Portfolio van Jan-Willem Huisman

Hier is een overzicht te vinden van websites die ik gemaakt heb.


Copray Communicatie & Media | Helpt u verder in communicatie
Copray Communicatie & Media

Communicatie is voor veel mensen een containerbegrip. Copray Communicatie & Media helpt u structuur in uw communicatie te krijgen. Zij schrijven onderandere aansprekende brochure- of folderteksten en laten deze, als u wilt, vormgeven en eventueel drukken. Ook organiseren zij het MFC-Event, een industriƫle vakbeurs met een flinke snuf kennis voor de vlees- en voedingsindustrie.


Klik hier om het resultaat te bekijken


Campers Down Under | Uw Aussie Campers Specialist
Campers Down Under

Mensen boeken tegenwoordig het liefst online hun vakantie. Mede daarom heb ik in opdracht van Intermix een mooie website opgezet waarbij mensen all in camper reizen kunnen boeken naar Australiƫ en Nieuw Zeeland. Allemaal beheerbaar voor de klant in het gebruiksvriendelijke Intermix CMS. Campers kijken en vergelijken op zijn best!


Klik hier om het resultaat te bekijken


Bestel uw kozijnen online via Kozijnenwebwinkel.nu
Kozijnenwebwinkel.nu

De behoefte voor mensen om online spullen te bestellen stijgt. Dit geldt ook voor Kozijnen. In samenwerking met Van Boxtel Reclame heb ik in opdracht van Intermix deze Kozijnenwebwinkel opgezet. Online kozijnen bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest!


Klik hier om het resultaat te bekijken


Sun College - De school waar leren leuk is
Sun College

De behoefte aan ondersteuning van kinderen buiten school groeit. Daarom werkt Sun College op een rustig moment tussen 2 drukke weken in: de zondag. Dan zijn kinderen fitter en hebben meer aandacht voor hun schoolwerk.


Klik hier om het resultaat te bekijken


School opdrachten

de IPTrainer
IP-trainer

Voor school moesten we hier een goedwerkende IP trainer maken. Deze opdracht is niet helemaal af, maar het resultaat mag er toch wezen!


Klik hier om het resultaat te bekijken


Webdevelop opdracht
Kopie'tje maken mag

Hierbij was het de bedoeling dat we een template zo goed mogelijk na moesten bouwen. Deze opdracht is met een voldoende afgerond.


Klik hier om het resultaat te bekijken

Groepsfoto uit Stoumont Stoumont: Collega's Foto uit Cafe Tinus Foto van Henk: De dorpskat van Papendrecht Miss Montreal bij Wantijpop Foto van dansvereniging Bounce Bekijk al mijn foto's >

Connecties van Jan-Willem

Daniella Sienders Michiel Van Ballegooijen Mara Kortland Jens van de Graaf Sander de Ruijter Robert Vlot Korstiaan Huisman Matthijs Hoekstra Nils Mellema Bekijk al mijn vrienden (257) >